Hello World!

Certificari

Certificari in concordanta cu standardele ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001

CIS GAZ S.A. a implementat in intreaga companie un Sistem de Management Integrat (Calitate, Mediu, Securitate si Sanatate), lucru recunoscut in conformitate cu standardele de referinta, prin primirea certificatelor.

Buna functionare a sistemului este monitorizata in permanenta si imbunatatita prin realizarea de audituri interne ale calitatii, mediului si securitatii in vederea indeplinirii obiectivelor specifice, asa cum au fost ele aprobate de catre conducerea companiei. Managementul aloca cu prioritate toate resursele necesare mediului, calitatii si sigurantei ocupationale, investitii facute cu scopul de a atinge performanta asteptata.

ANRE Licente de comercializare a gazelor naturale si a energiei electrice

In baza licentelor emise de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), CIS GAZ S.A., este autorizata sa comercializeze si sa furnizeze gaze naturale si energie electrica pentru consumatorii industriali si casnici de pe piata libera.

ANRE Licenta de Productie Energie

In baza licentei emise de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), CIS Energy SRL - membra a grupului CIS GAZ - este autorizata sa furnizeze energie electrica produsa in propriul parc fotovoltaic situat in localtatea Cuci, judetul Mures, Romania.

ANRE Autorizatii

In baza autorizatiei emise de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), compania CIS GAZ SA este autorizata pentru proiectarea si executia de conducte noi si/sau servicii de reabilitari conducte de petrol si gaze, a liniilor de injectie, sisteme de transport, de distributie, precum si constructia si mentenenta instalatiilor de suprafata de orice tip, lucrari electrice, de automatizare si altele.

Autorizatii

Autorizare ISCIR

Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub presiune si Instalatiilor de Ridicat

Furnizor Autorizat ANRE

Furnizor autorizat de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniunl Energiei

Certificat TUV SUD 9606-1

Certificare ISO 9001, 14001, 18001

Distribuitor exclcusiv in Romania T.D. Williamson

Distribuitor exclcusiv in Romania Thermoflex