Hello World!

Grupul CIS GAZ

In prezent, CIS GAZ inseamna servicii complete de furnizare gaze naturale, lucrari in domeniul energetic, produse si servicii tehnice specifice domeniului energetic.

CIS GAZ S.A. este o societate cu capital privat, 100% romanesc, aflata azi la a treia generatie de specialisti in industria gazelor naturale.
De aproape 3 decenii, CIS GAZ S.A. ofera solutii si servicii in industria energetica la cele mai inalte standarde si performanta. Serviciile pe care le oferim in industrie sunt inglobate intr-o politica de dezvoltare consistenta, avand la baza valorile care ne definesc: onoare, familie, siguranta, integritate si respect.

Activitatea companiei acopera segmentul de constructii de conducte noi si servicii de reabilitare a colectoarelor de petrol si gaze, a liniilor de injectie, a sistemelor de transport si distributie, precum si constructia si mentenanta instalatiilor de suprafata de orice tip. De asemenea, furnizam servicii de integritate a conductelor, de la curatare si inspectie cu pig inteligent, operatiuni de perforare sub presiune si obturare, relining de conducte, repararea si reabilitarea acestora, pana la servicii de consultanta pentru managementul coroziunii.

Compania noastra produce toata gama de gari de lansare si primire godevil (smart pig traps), precum si o gama variata de rezervoare de carburanti si cisterne de transport GPL.

incepand din 2005, CIS GAZ S.A. este distribuitor autorizat ANRE pentru furnizarea de gaze naturale atat pentru consumatori industriali, cat si casnici. Productia de energie solara si furnizarea de energie electrica au fost adaugate la portofoliul CIS GAZ S.A. ca o extindere naturala a serviciilor oferite clientilor.

Mai multe detalii despre CIS GAZ S.A. aici.